Operasi Bed lan Breakfast

Operasi Bed lan Breakfast

Miwiti Bed and Breakfast lan Jinis Operasi Bed lan Breakfast

Hot

Friday, January 5, 2018

Miwiti Bed and Breakfast lan Jinis Operasi Bed lan Breakfast

January 05, 2018 1

Apa bener sing sampeyan kira wiwit Bed lan Sarapan? Mbukak omah kanggo para pelaut saka ngendi wae ing saindhenging donya ngembangake skylines sosial, menehi sing terkenal lan kapandeng kanggo administrasi sawise, lan bisa nggawe sawetara upah ekstra.

Ing tengah-tengah turis sing mlaku-mlaku, sampeyan bisa uga luwih weruh kosmetik. Senadyan mangkono, sampeyan kudu nggolek dhuwit ing rencana mbuwang kunjungan kanthi ngowahi aset saka "Kabin" menyang bagean "Wisata". Ing pungkasan dina, sawetara bakal pengin ngentekake dolar nalika ngisi pemandangan lan mangan adohably tinimbang ing panggonan gedhe sih. Sisa ing penginapan alit cedhak minangka salah siji cara praktis kanggo nemtokake target kasebut.

Yayasan papan pawatesan sapanunggalane nduweni dhasar sing dhasar ing awal kahanan, sing paling akeh ana ing area lapangan sing ora bisa ditemtokake ing panti asuhan, utawa nemokake yen dheweke isih adoh banget. Keluarga bakal njupuk voyager sing kenthekan kanggo nggunakke kamar tambahan sing kerep nuduhake pancuran khas. Ésuk-ésuk dhèwèké diwènèhi sarapan sing nyenengake, lan tujuwane bakal ditindakake.

Ing paling anyar, yayasan-yayasan penginapan asrama sing rada suwe wis asring ditonjolake ing Amerika Utara, utamane ing Amerika Serikat. Akeh wong sing miwiti kanthi alasan yen B & B wis weruh kasempatan kanggo ndhelikake wong lelungan kasebut sadurunge sing arep nyisakke awis ing hotel ing tengah-tengah babak swalayan. Salajengipun, sawetara pasinaon voyager nduduhake yen wong lelungan uga nggoleki udhara, sing utamané luwih apik kanggo lelungan sing luwih menarik saka bangsa liya.

Kene sawetara saringan antarane B & B:

Penginapan Inn

Dibuka kanggo masyarakat umum

Nduweni pratandha njaba

Secara rutin nduwe luwih saka sepuluh kamar

Kontingen marang ukuran bisa mbutuhake staf sing bisa digunakake

Diwenehi wewenang dening negara

Umumé diwajibake nemoni prinsip divisi kesejahteraan

Clings kanggo kontrol geni negara lan lingkungan

Operasi mbutuhake cara sing beda-beda kanggo njaga panggonan sing paling gedhe

Private House Bed and Breakfasts

Terus dumunung ing wilayah zon pribadi

Nduwe siji nganti limang kamar

Umumé ora ana tandha metu

Umumé nduwèni panggonan kanthi lelandhesan

Rencana mbuwang web-advancement / promosi

Identitas lan kehangatan saka tuan rumah penting kanggo bisnis

Biasane sawetara, utawa ora ana staf, liyane saka inang

Ing acara sing sampeyan mikir babagan nggarap papan indhuk sewengi ing omah sampeyan ana aset ora bisa dipercaya online kanggo mbantu sampeyan miwiti. Buku penginapan informal babagan macem-macem perkara saka pandhita-pandhukung bisnis kanggo crita cekak babagan keterlibatan inang. Peruse kabeh sing bisa didol nalika nggawe lompatan. Elinga yen nalika nggarap a & B iku ukuran sing nyenengake, lan sampeyan manawa nggawe sah sah longinan saka ngendi wae ing saindhenging donya, senadyan kabeh sampeyan kudu mbukak kaya bisnis.
Read More